Αρχική Σελίδα

Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ενδιάμεση μηχανή σχεδίων καλωδίων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ζητώ συγγνώμη για τη μακροχρόνια σιωπή. Ακριβώς κατά την διάρκεια της παράδοσης της μηχανής σχεδίων, ήμουν στη σχεδιασμένη άδεια. Τώρα μπορώ να πω ότι η μηχανή σχεδίων ήδη έχει κυριαρχηθεί ουσιαστικά, παραγάγαμε τις πρώτες δεκάδες των χιλιομέτρων του καλωδίου, από τα οποία τα προϊόντα μας κατασκευάστηκαν και στάλησαν στον πελάτη. Έτσι όλα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ! Πολλές ευχαριστίες για το σας

—— Valery Yastrebov

Γεια Eric, Πώς κάνετε; Αφότου συναντιόμαστε στη Σαγκάη exhibitionin Σεπτέμβριος, δεν έχω λάβει νέα από σας για πολύ καιρό; Η συνεργασία μας στην έκθεση είναι πολύ συμπαθητική. επιθυμία που μπορούμε να διατηρήσουμε επαφή για μακροπρόθεσμο! Ελπίζω όλα εντάξει! Με τους καλύτερους χαιρετισμούς

—— Nagu Nallaiah

μια σειρά μπορεί ακόμη και να μετρήσει την ευλογία, να με δώσει πιό πολύ για τους ανθρώπους. Σε αυτήν την εποχή, βάλτε τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου σε σας, και την ευτυχία επιθυμίας πάντα από την πλευρά σας. Το από δεύτερο χέρι κάθε περίπατος μιά φορά, είναι μιας από δεύτερο χέρι από ευλογίας μου, ο φίλος μου, μου οφείλετε πολλές ευλογίες για να παίξετε.

—— Vivian

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

       Η μηχανή σχεδίων καλωδίων κυρίως προϊόντων επιχείρησής μας χαλκού/αλουμινίου, μηχανή διακοπής ράβδων και ανοπτώντας μηχανή. Οι περιοχές είναι περισσότερα 6.700 τετραγωνικά μέτρα και οι υπάλληλοι έχουν περίπου 50 λαούς. Όλες οι παραγωγές είναι βασισμένες στο CE, ISO9001, SGS.

   

        Στην έναρξη καθιερώστε, εισάγουμε κυρίως την τεχνολογία της Ταϊβάν, αφότου άρχισε η ομάδα μηχανικών μας reseach συνεχώς & αναπτύσσεται, καινοτομεί, βελτιώνει την τεχνολογία, την ποιότητα, τη δοκιμή και την παραγωγή. Λόγω της σκληρής δουλειάς αυτών των αλλαγών και των τεχνικών εργαζομένων μας, τα προϊόντα μας παραδίδονται welcomely στην αγορά σφαιρών και έχουν μια καλή φήμη. Και τα ετήσια έσοδα μας είναι σχεδόν 3 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια.

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

   

   

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM που εδρεύουν ανά ιδιαίτερη αίτηση των πελατών:

   

  1. Προσαρμοσμένο πρότυπο, υλικό, βάρος, μέγεθος, χρώμα.

  2. Προσαρμοσμένα δείγματα, λογότυπο, εμπορικό σήμα.

  3. Προσαρμοσμένη καινοτομία, ποιότητα, πρόσβαση, λύση.

  4. Κατασκευή των προϊόντων σύμφωνα με το σχέδιο και το σχέδιο των πελατών.

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

 • Ε & Α

        Η ομάδα μηχανικών σχεδίου μας είναι συνεχώς στην έρευνα και αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και καινοτομεί νέα τεχνολογία, σχέδιο των πελατών επίσης υποδοχής και υλικό σε μας.

   

   

   

  Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

Τηλ.:: +86-512-6670-9056

Φαξ: +86-512-6670-7952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)