Αρχική Σελίδα

Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

      Η Co. μηχανημάτων Hengxie Suzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005, ένας συνολικός επαγγελματίας στον τομέα μηχανών σχεδίων, που ειδικεύτηκε στις μηχανές σχεδίων καλωδίων χαλκού και αλουμινίου. Τοποθετημένοι στην πόλη Suzhou, πολύ στενή στη Σαγκάη, μοιραζόμαστε μια κατάλληλη μεταφορά και το επιτυχέστερο εργασιακό περιβάλλον.

6.700 τετραγωνικά μέτρα εδάφους μας επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού, και τα νέα προϊόντα. Προσπαθούμε πάντα να εισαγάγουμε τις πιό πρόσφατες διεθνείς τεχνικές για να ενημερώσουμε τα προϊόντα μας.

Με τη διοικητική έννοια της «άριστης ποιότητας, λογικές τιμές, ανώτερες υπηρεσίες», η ελπίδα μας είναι όχι μόνο να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας αλλά να υπερβούμε τις.

Εδώ είναι οι μηχανές που έχουμε: Μηχανών διακοπής ράβδων Copper&Aluminium μεγάλης και ενδιάμεσης καλωδίων σχεδίων μηχανή, με το σε απευθείας σύνδεση annealer, ενδιάμεση μηχανή σχεδίων καλωδίων, ενδιάμεση μηχανή σχεδίων καλωδίων με το σε απευθείας σύνδεση annealer, λεπτή μηχανή σχεδίων καλωδίων, λεπτή μηχανή σχεδίων καλωδίων με το σε απευθείας σύνδεση annealer, προσαρμοσμένη λεπτή μηχανή σχεδίων καλωδίων με το annealer, έξοχη λεπτή μηχανή σχεδίων καλωδίων. Εφ' όσον μιλάμε, μπορούμε πάντα να καλύψουμε τις απαιτήσεις λεπτομέρειάς σας.

Η αγορά μας περιλαμβάνει και εσωτερικός και υπερπόντιος. Όπως το Μπανγκλαντές, Αίγυπτος, Ιράν, Μαλαισία, Συρία, Αλγερία, Κένυα, Τουρκία, Νότια Αφρική, Λατινική Αμερική και ούτω καθεξής.

Με την έννοια της «σταθερής ποιότητας και της αμοιβαίας ανάπτυξης», Hengxie καλωσορίζει όλους τους πελάτες από τον κόσμο για να δημιουργήσει μια ειλικρινή συνεργασία και ένα win-win όφελος στο μέλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

    Η Co. μηχανημάτων Hengxie Suzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005, ένας συνολικός επαγγελματίας στον τομέα μηχανών σχεδίων, που ειδικεύτηκε στις μηχανές σχεδίων καλωδίων χαλκού και αλουμινίου, annealer.

   Η επιχείρηση έχει το τμήμα δύο πώλησης, κάποιο είναι υπεύθυνο για την εγχώρια αγορά και μια άλλη μια είναι αρμόδια για την αγορά εξωτερικού εμπορίου. Από το 2007, η επιχείρηση άρχισε να ενώνει την έκθεση στη Σαγκάη, έχει περίπου 10 έτη ιστορίας. Εκτός από αυτό, ο πωλητής επισκέπτεται τον πελάτη κάθε μήνα.

  Η πλατφόρμα εξωτερικού εμπορίου της επιχείρησης πρώτη είναι διεθνής σταθμός Alibaba, ο οποίος έχει υπάρξει για 12 έτη. Μετά από αυτόν, το 2015, τη δεύτερη πλατφόρμα εξωτερικού εμπορίου άνοιξαν, καμένος στο China.com. Το 2018, η επιχείρηση σκοπεύει να αναπτύξει την τρίτη πλατφόρμα εξωτερικού εμπορίου, προώθηση Google.

Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd Suzhou Hengxie Machinery Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : HXE

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ενδιάμεση μηχανή σχεδίων καλωδίων για τις πωλήσεις